“Kun näkee lopputuloksen, työn jälki puhuu puolestaan”

9.1.2020 | Kokemuksia

Eläkeläiset Ismo ja Anneli Kokko asuvat omakotitalossa Jyväskylässä. Kesällä 2019 kotitalon maalaus alkoi olla ajankohtainen, ja käsistään käteviltä Kokoilta maalausurakka hoituikin pääosin itseltään. Päätykolmioiden maalaamiseen tarvittiin kuitenkin ammattilainen. 

“Muutimme taloon puolitoista vuotta sitten. Talo oli maalattu vuonna 2001, ja 18 vuotta vanha maalipinta alkoi jo olla huollon tarpeessa. Pinta hilseili ja irtoili, ja värikään ei ollut mieleen”, Ismo avaa lähtötilannetta.

Kokkojen kotitalo maalattiin harmaan sävyiseksi entisen keltaisen sijaan. Anneli maalasi rakennuksen alaosat, ja Ismo ylsi ylemmälle. 

Päätykolmioiden maalaus edellytti ammattilaisen palkkaamista

Talo ei ole ensimmäinen, jota Kokot ovat kunnostaneet – yhden talon he ovat rakentaneet itse rungon pystytystä lukuun ottamatta. Hetken kerrostaloasumista kokeillut pariskunta muutti eläkepäivillään vielä takaisin omakotitaloon.

“Kaikenlaista on tullut entrattua. Tässä talossa olemme kunnostaneet kaiken, mitä on tarvinnut: pintoja on pääosin laitettu uusiksi. Aikaisempaan kotiin olemme tehneet enemmänkin.” 

Yksikerroksisen omakotitalon maalaus  onnistui Kokoilta itseltään, koska kokemusta maalauksesta jo oli. Päätykolmioihin ei kuitenkaan yltänyt ilman telineitä, ja telineiden hankkimisen sijaan Kokot näkivät järkeväksi palkata työhön ammattilaisen.

“Maalausurakka hoitui päivässä erinomaisen esimerkillisesti” 

“Huomasin Harrin maalausyrityksen mainoksen keväällä lehdessä ja otin häneen yhteyttä. Pian Harri tulikin tarjouskäynnille. Tarjous vaikutti niin järkevältä, että hyväksyimme sen saman tien. Muita tarjouksia ei edes tarvinnut kysyä”, Ismo muistelee.

Maalausliike Hautalan suorittama maalaustyö ajoittui heinäkuulle ja kesti yhden päivän. Luvattu aikataulu siis pysyi, ja työ tapahtui asiakkaan kanssa etukäteen sovittuna ajankohtana.

“Työ oli hoidettu päivässä erinomaisen esimerkillisesti, kuten ammattilaiselta tuleekin odottaa. Mitään epäselvyyksiä ei ollut, kun kaikki sujui niin saumattomasti”, Ismo toteaa. 

Maalaustöitä itsekin tehneet asiakkaat olivat tarkkoja työn jäljestä 

Ismo ja Anneli ovat työn laadusta erityisen tarkkoja, koska kokemusta ja osaamista on heillä itselläänkin. Maalausliike Hautalan suorittama urakka ja sen jälki on asiakkaiden mieleen, eikä reklamaatioille ole ollut aihetta.

“Kun lopputuloksen näkee, työn jälki puhuu kyllä puolestaan. Talon uutta sävyä kommentoineille olen kertonut, että ammattilainen kävi maalaamassa päätykolmiot. Sillä tavalla olen koettanut mainostaa ja suositellut Harrin yritystä eteenpäin”, Ismo kertoo. 

“Kaikki jätettiin siistiin kuntoon, ja jäljelle jäi vain positiivinen mieli. Jos meille itsellemme tulisi vielä tarvetta maalausliikkeen palveluille, valitsisimme Maalausliike Hautalan.”

Kysy minulta lisää!

Harri Hautala, Maalausliike Hautala Oy

Harri Hautala

044 010 1289