Etusivu / Maalauspalvelut / Uudiskohteen ulkomaalaus

Uudiskohteen ulkomaalaus

Usein valmistalopaketin ostajan vastuulle jää talon ulkomaalaus. Maalaamme uuden kotinne mielellämme – kokemusta on niin hirsitaloista kuin lautaverhoilluista taloista.

Maalauta talo ajoissa

Uudiskohdekin kannattaa maalata mahdollisimman pian, jotta työ ei jää roikkumaan ja ulkoverhous kärsi sääolosuhteiden armoilla.

Helpointa ulkomaalaus on tehdä ennen pihatöiden, kuten kivetysten, tekemistä ja ulkovalojen asennusta – tällöin suojattavaa olisi vain hyvin vähän. Maalauksen ajankohtaan vaikuttaa kuitenkin luonnollisesti myös vuodenaika: kelin tulee olla riittävän kuiva ja lämmin.

Maalattaessa kelin tulee olla riittävän kuiva ja lämmin.

Paras lopputulos usealla maalauskerralla

Useimmiten uudiskohteen ulkoverhoilu on tehty pohjamaalatuilla ulkoverhouslaudoilla. Pintamaalauksen suhteen selvitään tällöin kahdella ylimaalauskerralla. Jotkut tosin maalaavat pohjamaalin päälle vain yhden pintamaalikerroksen, mutta silloin maalipinta jää turhan ohueksi. Suositeltavaa on tehdä suosiolla ylimaalaus kahteen kertaan, jolloin huoltovälikin on huomattavasti pitempi.

Pohjatöitä uudiskohteen ulkomaalauksessa on hyvin vähän jos ollenkaan, kun vanhaa, poistettavaa maalia ei luonnollisestikaan ole, ja usein pesullekaan ei ole tarvetta.

Kysy minulta lisää!

Harri Hautala, Maalausliike Hautala Oy

Harri Hautala

Maalari, yrittäjä

044 010 1289

Autamme sopivan maalin ja sävyn löytämisessä

Maalausliike Hautalalla on kokemusta lukuisista uudiskohteiden maalausurakoista. Autamme mielellämme sopivan maalin ja sävyn löytämisessä.

Ammattimaisesti tehty uudiskohteen ulkomaalaus sisältää seuraavat vaiheet:

  1. Irtaimiston ja ympäristön huolellinen suojaus.
  2. Tarvittaessa puupinnan pesu tai kuivaharjaus.
  3. Tarvittaessa homeenestopohjustus.
  4. Tarvittaessa pohjamaalaus.
  5. Pintamaalaus yhteen tai kahteen kertaan.
  6. Loppusiivous ja jätteiden käsittely.
  7. Lopputarkastus yhdessä asiakkaan kanssa.

Pyydä tarjous talon maalauksesta

Pyydä meiltä tarjous talosi ulkomaalauksesta. Tulemme paikan päälle tarkastamaan talonne, jotta voimme antaa oikean ratkaisun talosi maalaukseen. Käynti ei maksa mitään eikä velvoita teitä jatkotoimenpiteisiin.

Soita tai jätä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella.