Maalauspalvelut Jyväskylä

Oli kyseessä omakotitalo, taloyhtiö, mökki tai maatalousrakennus, maalarimme maalaavat sen mielellään!

Uudiskohteen ulkomaalaus

Uudiskohteen ulkomaalaus

Usein valmistalopaketin ostajan vastuulle jää talon ulkomaalaus. Maalaamme uuden kotinne mielellämme – kokemusta on niin hirsitaloista kuin lautaverhoilluista taloista.

Lue lisää
Peltikaton maalaus

Peltikaton maalaus

Onnistunut ja huolella tehty peltikaton maalaus pidentää katon elinkaarta. Se suojaa kattoa uv-säteilyltä, ilmansaasteilta, sammaloitumiselta ja lämpötilanvaihteluilta. Maalattu katto kohentaa koko rakennuksen ulkonäköä ja nostaa näin ollen sen arvoa.

Lue lisää
Tiilikaton pinnoitus

Tiilikaton pinnoitus

Onnistunut ja huolella tehty tiilikaton pinnoitus pidentää katon elinkaarta. Se suojaa kattoa uv-säteilyltä, ilmansaasteilta, sammaloitumiselta ja lämpötilanvaihteluilta. Pinnoitettu tiilikatto kohentaa koko rakennuksen ulkonäköä ja nostaa näin ollen sen arvoa.

Lue lisää
Talon ulkomaalaus

Talon ulkomaalaus

Maali pidentää puisen ulkoverhouksen elinkaarta, koska se suojaa puupintaa. Talon julkisivun säännöllinen ulkomaalaus ei siis ole tärkeää pelkästään ulkonäkösyistä. Jos maalipinta on kulunut, se päästää helpommin läpi kosteutta ja likaa – sen seurauksena puupinta altistuu pahimmillaan homehtumiselle ja myöhemmin lahoamisen aiheuttamille vaurioille.

Lue lisää